Free delivery for orders over €75.00

Verras een autoliefhebber met de beste auto spray en geuren

Verras een autoliefhebber met de beste auto spray en geuren!

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een autoliefhebber of wil je jouw auto verrijken met een frisse en nieuwe geur? Ontdek dan de onvergetelijke autogeuren van The Car Parfum, die jouw autoritten compleet zullen transformeren.

Voor nieuwe autoliefhebbers die niet bekend zijn met onze producten, raden we aan te beginnen met The Car Parfum (TCP) variatiebox. Dit is een zorgvuldig samengestelde collectie, die je de mogelijkheid biedt om zes verschillende parfums te testen en direct te genieten in je auto.

Variatiebox: een verzameling aan topgeuren voor je auto

Onze variatiebox is het ideale startpunt voor elke autoliefhebber die zijn auto een frisse boost wil geven. De variatiebox van The Car Parfum bevat zes zorgvuldig geselecteerde geuren, namelijk:

Autoparfum Nr. 2 - Fierce (15 ML)

GEUR: ZEEBRIES - SANDELHOUT - MUSKUS

Deze geur combineert de frisse zeebries met ontspannend sandelhout en muskusFierce is een pure geur van sandelhout helpt stress te verminderen. Samen met de zeebries zorgt dit voor een verfrissende geur die je terugbrengt naar jezelf, alsof je een strandwandeling maakt die je hoofd leeg maakt.

Met je favoriete muziek erbij voelt jouw auto als een ontspannen zomerdag.

Autoparfum Nr. 3 - Million (15 ML)

GEUR: LEDERGEUR - DENNENBOOM - AMBERHOUT

Deze geur biedt een bijzondere combinatie van de romige tuberoos, frisse en kruidige dennenboom en amberhout. De subtiele leer geur van autoparfum Million is geliefd bij velen en zorgt voor een comfortabele sfeer in de auto, ideaal om passagiers te verrassen.

Autoparfum Nr. 4 - Apple (15 ML) 

GEUR: GROENE APPEL - SANDELHOUT

De geur van groene appel geeft energie en versterkt de concentratie, perfect om de dag mee te beginnen en je energieniveau hoog te houden. Deze herkenbare appelgeur uit het assortiment is zowel zoet als zurig, met tinten van sandelhout.

Autoparfum Nr. 5 - Fresh Cotton (15 ML)

GEUR: LINNEN - SCHONE WAS

Stel je een frisse schone was voor die buiten hangt op een zomerse dag, de zachte geuren waaien naar de plek waar je ligt te ontspannen. Dit ultieme gevoel van Fresh Cotton bestaande uit frisheid en ontspanning kun je nu in je auto creëren. Het voelt alsof je auto elke dag opnieuw net gewassen is.


Autoparfum Nr. 6 - Ocean 15 ML

GEUR: FRIS - SCHOON

Voor een frisse zomerse geur, verwennen je zintuigen met de geur van oceaanwater. Deze geur brengt je in gedachten naar het strand van Malibu, waar surfers genieten van de golven en de zon. Met een paar keer sprayen van deze Ocean autoparfum creëer je dit gevoel van vrijheid in je auto.

 

Autoparfum Nr. 7 - Blossom (15 ML)

GEUR: LOTUS - RIJSTMELK - KERSENBLOESEM

Blossom combineert de tederheid van lotus, de gratie van kersenbloesem en de warmte van rijstmelk in een geurige symfonie. Het roept een moment van verstilling op in een drukke wereld, een herinnering aan de schoonheid van eenvoudige en delicate dingen.

Hoe werkt de autoparfum variatiebox?

Mocht jij een autoliefhebber verrassen tijdens bijvoorbeeld Vaderdag met de variatiebox is het handig om te weten hoe je onze carparfums gebruikt. En schrik niet, dit is doodeenvoudig en makkelijk om te doen!

Wat moet je doen?

Voor de beste werking spray je de auto parfum rechtstreeks op de voetmatten van de auto. Voor een optimale geurbeleving adviseren wij vervolgens 3 tot 4 keer te sprayen op de vloermat. Dit doe je zowel voorin als achterin de auto. 

Voor een intensievere geurervaring kun je naar wens vaker sprayen. Deze methode zorgt voor een gelijkmatige verspreiding en een langdurige geursensatie.

Upgrade naar jouw autoliefhebber naar 100ml 

Mocht je al bekend zijn met The Car Parfum, raden we je aan om jouw autoliefhebber te upgraden naar een 100ml carparfum. Met een 100ml parfumflesje is er nooit een excuses om jouw auto niet lekker te laten ruiken.

Onze 100ml edities bevatten een kwalitatief spray kop en dop voor een betrouwbare afsluiting, zodat je deze overal kan leggen waar je wilt zonder gedoe.

Het ideale cadeau voor elke autoliefhebber

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een autoliefhebber of je eigen auto wilt trakteren op een heerlijke geurervaring: onze variatiebox biedt voor ieder wat wils. Oftewel, jouw geheime wapen voor een lekker ruikende auto!

Verwen jezelf of een dierbare met de beste auto spray en geuren op de markt en geniet van elke autorit als nooit tevoren. Verras jouw autoliefhebber en bekijk al onze producten in onze webshop. 



Previous post
Next post