Gratis bezorging voor bestellingen boven de €75,00

De rookgeur verwijderen uit je auto? Zo doe je dat!

De rookgeur verwijderen uit je auto? Zo doe je dat!

Een rookgeur in je auto is vervelend. Misschien heb je in het verleden in de auto gerookt, maar heb je daar nu spijt van. Of je hebt een tweedehands auto gekocht, waarin door de vorige eigenaar is gerookt. Kortom, de rookgeur verwijderen uit je auto: hoe doe je dat?

Waar de rookgeur ook vandaan komt, je wilt van de geur af! Daarom vertelt The Car Parfum je in dit artikel hoe je de rookgeur kunt verwijderen uit je auto. Zo ruikt jouw auto straks weer heerlijk fris!

Hoe krijg ik vieze geur uit de auto?

1. Schoonmaken

Begin met een grote schoonmaak. Je zult je auto vast en zeker eens in de zoveel tijd schoonmaken van binnen. Maar doe je dit ook écht grondig? Als je je auto echt goed reinigt, zal een groot deel van de rookgeur verdwijnen. Begin met de automatten; haal ze uit de auto, stofzuig ze grondig, spray ze in met een reiniger en laat ze eventjes buiten liggen.

Zijn de matten schoon? Dan kun je de rest van de auto onderhanden nemen. Denk hierbij aan het reinigen van de bekleding; dit kun je ook professioneel laten doen. Maar vergeet ook de kunststof delen van de auto niet en heel belangrijk: de asbak. De rookgeur verwijderen begint met een grondige schoonmaak!

2. Interieurfilter laten vervangen

De rookgeur verwijderen uit je auto, kan niet zonder frisse lucht. Het tijdelijk openzetten van de ramen kan helpen, maar veel belangrijker is het interieurfilter. Dit filter zorgt er namelijk voor dat er frisse lucht van buiten de auto in stroomt. Als deze filter vervuild raakt, stroomt er steeds minder zuivere lucht de auto in.

Tip: het is daarom belangrijk dat je het interieurfilter ongeveer elk jaar laat vervangen. Dit helpt bij het verwijderen van de rookgeur uit je auto!

3. Autoparfum

Om je auto echt lekker te laten ruiken, is een grote schoonmaak en de vervanging van het interieurfilter niet altijd voldoende. Je kunt er daarom voor kiezen autoparfum aan te schaffen. Met autoparfum laat je jouw auto in no time weer heerlijk ruiken.

Bij The Car Parfum kun je kiezen uit verschillende geuren, waaronder exclusieve geuren en natuurlijke geuren als Apple, Ocean en Fresh Cotton. Met slechts één spraytje op de vloermat of onder de stoel, ruikt jouw auto weer lekker!

We hopen dat bovenstaande tips je helpen om jouw auto weer lekker te laten ruiken!  Ontdek alle geuren van The Car Parfum hier.

Vorige post
Volgend bericht