Gratis bezorging voor bestellingen boven de €75,00

CarBar: Frisheid On Demand

CarBar: Frisheid On Demand

Wil jij jouw auto lekkerder laten ruiken zonder daar al te veel moeite voor hoeven te doen? Ontdek dan onze CarBar! Deze elegante geurhouder voor in de auto is dé perfecte oplossing om jouw autorit een stuk aangenamer te maken! De Carbar is namelijk een handige autoparfum houder, die eenvoudig in het ventilatiesysteem van je auto past. Hierdoor ruikt je auto constant fris, ongeacht de ritduur. 

Ontdek in deze blog meer over de CarBar. En om te beginnen, geven wij graag antwoord op de volgende vraag, namelijk…

Wat is The CarBar?

The CarBar onze autoparfum houder, die zowel stijlvol, compact als handig in gebruik is. Deze parfumhouder is een must-have gadget voor elke autoliefhebber.

Dankzij de meegeleverde clip kan The Carbar moeiteloos aan de achterzijde worden bevestigd aan het ventilatiesysteem van de auto. Hierdoor verspreidt de door jouw gekozen geur zich binnen no-time door de gehele auto. Kortom, autoparfum bevestigen en genieten van jouw favoriete parfum! 

Klik op de onderstaande afbeelding om The CarBar-producten te ontdekken in onze webshop.

Voordelen van The CarBar

Eén van de vele voordelen van The Carbar is het gemak waarmee je de geurintensiteit zelf kunt aanpassen naar voorkeur. Wil je een subtiel vleugje geur, of juist een intensere aromatische ervaring? Nou, dat kan!

Ventilator

Maar hoe pas je de geurintensiteit dan aan? Door simpelweg de ventilatie op een hogere stand te zetten, verhoog je de verspreiding van de geur, waardoor je nog meer kunt genieten van de heerlijke aroma's van je favoriete Car Parfum geur. Heb je behoefte aan iets minder geurintensiteit, zet dan je ventilatie lager.

Navullen met andere geuren

Bovendien biedt The Car Parfum een breed assortiment aan autoparfum navullingen. Hierdoor kan je altijd kan experimenteren met nieuwe geuren. 

Wist je trouwens dat er studies bestaan die aantonen dat bepaalde geuren zoals vanille en jasmijn kunnen helpen om stress te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen tijdens het autorijden?

Door The CarBar na te vullen met andere geuren lijkt het alsof iedere autorit voelt alsof je weer de autogarage voor de eerste keer uitrijdt. Maar welke autoparfum navulling is er dan?

Welke geuren van The CarBar zijn er?

Het is absoluut geen geheim dat wij bij The Car Parfum altijd bezig zijn om te innoveren en experimenteren met nieuwe geuren. Echter sommige geuren zijn zó lekker, dat wij die graag willen delen met je, namelijk:

Paul - Nr.1

De parfum Paul, oftewel Nr.1, is één van onze best verkochte geuren uit de exclusieve lijn. Speciaal daarom hebben wij deze geur ook als nummer 1 (Nr.1) gekenmerkt. De parfumgeur van Paul zorgt voor een uiterst ontspannen beleving in de auto. Naast Nr.1 behoren ook de parfums Nr.2 & Nr.3 tot deze exclusieve lijn.

Million - Nr.3

Nr.3, bekend als Million, is eveneens een van onze toppers uit de exclusieve lijn. Vertegenwoordigend de beste van de beste, deze geuren zijn zo betoverend dat je ze bijna dagelijks zelf zou willen dragen. De geur Million creëert een relaxte en rustgevende sfeer in de auto. Samen met Nr.1 & Nr.2 vormt het een trio binnen onze exclusieve lijn. Als je op zoek bent naar een ongewone verfrissing voor je auto, dan is dit de aanbevolen parfum.

Blossom

Blossom is een combinatie van de subtiele geur van rijstmelk en de frisheid van kersenbloesem. Dit resulteert in een heerlijk romig en bloemig parfum. Deze geur behoort tot de exclusieve lijn, die bekendstaat om zijn betoverende aroma's die je bijna dagelijks zou willen gebruiken. De Blossom parfum zorgt voor een ontspannen en verfrissende sfeer in de auto. Als je op zoek bent naar een buitengewone verfrissing en een ontspannende geur voor in je auto, dan is dit de aanbevolen parfum.

Deze geuren zijn ook samen verkrijgbaar in onze exclusieve The CarBar Set.

Ontdek vandaag nog onze CarBar zelf!

Of je nu een Tesla-rijder bent of een ander merk auto bezit; onze Carbar is compatibel met de meeste ventilatiesystemen, waardoor deze autoparfum bevestigen letterlijk zo gedaan is. Het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een langdurige en verfrissende geurervaring in de auto. Ook leuk om weg te geven als cadeau! 

Upgrade daarom vandaag nog jouw rijervaring met The Carbar van The Car Parfum en geniet elke keer weer van een geurige reis!

Vorige post
Volgend bericht