Gratis bezorging voor bestellingen boven de €50,00

Dit zijn 5 betaalbare gadgets voor in je auto!

Dit zijn 5 betaalbare gadgets voor in je auto!

Hoe haal jij het beste uit je auto? Natuurlijk, met echte auto gadgets! Dan hebben wij het niet per se over de meest innovatieve en nieuwste snufjes op technologisch gebied. Dit kost vaak veel geld en werkt niet in iedere auto. Maar je autoritjes upgraden kan vaak ook met kleine dingen. En die kleine dingen, die kunnen weer een groot verschil maken.

Benieuwd naar wat jouw lange file-ritjes nu een beetje aangenamer maakt? Je leest het in deze blog waar we 5 betaalbare gadgets voor in je auto adviseren.

Wat is handig om in de auto te hebben?

Het hebben van de juiste gadgets in de auto kan een wereld van verschil maken. Of je nou een pendelaar bent die dagelijks lange afstanden aflegt of bijna praktisch leeft in je auto. Zelfs als je enkel de auto pakt voor een snelle boodschap in de stad.

Gadgets in de auto bieden niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust en verbeteren ook jouw ritten. Connectiviteit is tegenwoordig één van de belangrijkste aspecten die moderne autogadgets bieden. Of het nu gaat om het naadloos streamen van je favoriete muziek vanaf je smartphone, het ontvangen van real-time verkeersinformatie of zelfs het bedienen van bepaalde functies van je auto op afstand.

Deze gadgets houden je verbonden met de wereld om je heen. Kortom, wat is handig om in je auto te hebben? Wij gaan het jou vertellen!

Gadget 1: Smartphonehouder

Behoor jij niet tot de categorie luxepoezen met een ingebouwd navigatiesysteem in je auto? Geen zorgen, onze telefoontjes zijn tegenwoordig (bijna) allemaal voorzien van Google Maps. Alleen je telefoon je laten leiden terwijl hij op je dashboard of op je schoot ligt, is natuurlijk niet altijd veilig. Je doet er daarom goed aan om een smartphonehouder aan te schaffen, als je vaak gebruik maakt van de navigatie op je telefoon.

Met een smartphonehouder houd je je navigatie-app binnen je blikveld en kun je veilig rijden. En laat die appjes even voor wat ze zijn, MONO rijden is het nieuwe rijden! 

Gadget 2: USB oplader

Herken je deze paniek? Je haast je naar je afspraak, volgt de navigatie op je telefoon en wanneer je nog maar eventjes moet, zie je het balkje op je telefoon rood kleuren: de batterij is (bijna) leeg. Vaak zijn dit de momenten waarop je je telefoon het hardst nodig hebt.

Voorkom dat je bij het eerstvolgende benzinestation je telefoon moet opladen (of de weg mot vragen) en zorg dat je standaard een verloopstekker met USB-aansluiting in je auto hebt. Met deze gadget kom jij niet voor verrassingen te staan.

Of je nu onderweg bent naar een belangrijke vergadering, een roadtrip met je vrienden maakt maakt of gewoon dagelijkse boodschappen doet. Deze eenvoudige autogadget kan het verschil maken tussen volledige gemoedsrust en een last-minute zoektocht naar een laadpunt. Met een verloopstekkertje voor je telefoon binnen handbereik ben je altijd verzekerd van voldoende stroom om verbonden te blijven. Waar je ook heen gaat!

Gadget 3: Auto parfum

Heb jij last van een muffe lucht in je auto? Krijg je die sigarettenlucht, de geur van een natte hond of de geur van McDonalds van afgelopen zaterdagavond maar niet uit je auto? Je kunt je auto van onder tot boven boenen, maar soms is de oplossing simpeler: auto parfum. Met auto parfum verfris jij je auto binnen enkele minuten.

Een viertal spraytjes is vaak al voldoende. Zo heb jij binnenkort een geur in je auto van net opgehangen wasgoed, een zoetsappige appel, een frisse oceaan bries of een charmante mannelijk/vrouwelijk parfum. Dat worden een hoop frisse ritjes, wel zo prettig voor je medepassagiers!

Gadget 4: Starbucks in je auto

Oke. Deze gadget is wél iets duurder dan de anderen, maar ook echt te cool om niet te noemen. Er bestaan namelijk mobiele (hand)koffiemachines voor in je auto, die binnen enkele minuten een heerlijk kopje koffie voor je zetten. Ideaal voor mensen die moeite hebben met wakker worden, maar wel scherp in het verkeer moeten zijn.

 

Met een mobiele koffiemachine word jij een rijdende barista. Uiteraard zet je het kopje koffie als je de auto opstart, bij het tanken of als je op een parkeerplaats staat. Heb je er geen €100,- voor over? Dan kun je natuurlijk ook je koffie in een thermoskan meenemen.

Gadget 5: Auto stoelverwarming kussen

Wist je dat stoelverwarming helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Voor twee tientjes heb jij heerlijke warme billen tijdens het rijden. Je sluit het kussen aan op de aansteker in je auto en voila, een warme derrière! Ideaal als het buiten flink gevroren heeft en het een lange, barre tocht is naar je werk. 

Dit waren onze 5 betaalbare gadgets voor in je auto

Hopelijk is het nu duidelijk dat het hebben van de juiste betaalbare gadgets in je auto meer is dan alleen een luxe. Het draagt bij aan het gemak, de veiligheid en het plezier van elke rit die je maakt.

Of het nu gaat om het streamen van je favoriete muziek, de geur van/in jouw auto, of simpelweg zorgen voor een betrouwbare stroombron voor je apparaten. Deze 5 betaalbare gadgets voor in de auto zijn essentieel voor jouw wagen.

Kortom, deze betaalbare auto-gadgets haal jij nog meer uit je auto. En onthoud: het hoeft niet altijd duur te zijn, plezier zit hem vaak in de kleine dingen. Lees meer van onze blogs over alles wat met auto's te maken heeft.

Volgend bericht