Gratis bezorging voor bestellingen boven de €50,00

Welkom bij The Car Parfum, waar we zakelijke kansen aanbieden aan ondernemers en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van onze hoogwaardige car parfums. Onze producten zijn ontworpen om de rijervaring te verbeteren en auto-interieurs te verfrissen, en we zijn verheugd om samen te werken met enthousiaste partners die onze passie voor kwaliteit en innovatie delen.

Word een Reseller

Als u overweegt om een reseller van The Car Parfum te worden, bent u aan het juiste adres. We bieden aantrekkelijke mogelijkheden voor samenwerking en ondersteunen onze resellers op verschillende manieren. Als u deel wilt uitmaken van ons groeiende netwerk van resellers, bieden we:

  • Concurrerende Groothandelsprijzen: Profiteer van gunstige groothandelsprijzen, zodat u onze producten met een gezonde marge kunt verkopen.

  • Kwalitatieve Ondersteuning: We voorzien onze resellers van marketingmateriaal, productinformatie en training om u te helpen bij uw verkoopinspanningen.

  • Gepersonaliseerde Car Parfums: Wij begrijpen de waarde van klantrelaties en bieden onze resellers de mogelijkheid om gepersonaliseerde car parfum producten te bestellen. Dit is perfect voor het creëren van unieke, gedenkwaardige geschenken die u aan uw klanten kunt aanbieden.
  • Toegewijd Klantenserviceteam: Ons team staat klaar om u te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

     

Neem Contact Op

Als u geïnteresseerd bent in het worden van een reseller of als u meer informatie nodig heeft over onze zakelijke mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde zakelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie.

klantenservice@thecarparfum.com
085-0715975

The Car Parfum is er trots op om samen te werken met zakelijke partners die streven naar succes en kwaliteit. Laten we de weg naar succes samen bewandelen.