Gratis bezorging voor bestellingen boven de €50,00

Geef jouw auto de klasse die het verdient met de beste autoparfum!

Geef jouw auto de klasse die het verdient met de beste autoparfum!

Ben je klaar om jouw auto niet alleen weer heerlijk te laten ruiken, maar ook de klasse en stijl te geven die het verdient? Ontdek dan ons assortiment van verleidelijke auto parfums die speciaal ontworpen zijn voor de auto-enthousiast. Voor nieuwkomers op onze site raden we de variatiebox aan. Dit is een prachtige selectie van zes geuren, perfect om te testen en te genieten in je auto.

The Car Parfum Variatiebox

Onze variatiebox is je eerste stap naar een verfijnde geurbeleving in de auto. Met een breed scala aan parfums biedt deze box je de kans om zes verschillende autogeurtjes te ontdekken en te vinden wat het beste bij jouw persoonlijke stijl past. 

Deze variatiebox bestaat o.a. uit onze Blossom, Ocean en Fresh Cotton autoparfum, maar wij stellen je graag voor aan een andere favoriet van ons, namelijk...


Nr.2 Fierce: een topkeuze onder de exclusieve auto geuren 

Onze Nr.2 genaamd Fierce, staat bekend als de parel binnen onze exclusive lijn en is één van onze best verkochte geuren. Deze exclusieve lijn van The Car Parfum bestaat uit drie zorgvuldig geselecteerde parfums die zo aantrekkelijk zijn dat je wenst ze elke dag te kunnen gebruiken.

Fierce zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer in de auto, waardoor elke rit een genot wordt. Naast Fierce (zie onderstaande afbeelding) omvat de exclusive lijn ook de betoverende parfums Nr.1 en Nr.3.


Hoe gebruik je onze autoparfum?

Voor een optimale geurervaring in je auto adviseren wij 3 tot 4 keer te sprayen op de vloermat, zowel voorin als achterin. Voor degenen die een nog intensievere geurbeleving wensen, kan er vaker gesprayd worden.

Deze eenvoudige toepassing zorgt ervoor dat je auto gevuld wordt met een heerlijke geur die bijdraagt aan een aangename rijervaring.

Onze 100ml uitvoering: zowel praktisch en stijlvol

Onze meest populaire 100ml uitvoering is niet alleen gemakkelijk in gebruik maar komt ook in de variatiebox. Elk flesje is uitgerust met een hoogwaardige spraykop en dop voor een veilige en betrouwbare afsluiting, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw favoriete autogeurtje.


Het perfecte cadeau voor de vriend met een auto

Zoek je een uniek cadeau voor een vriend die van auto's houdt? Onze variatiebox, met inbegrip van de exclusieve Fierce geur, is een uitstekende keuze. Het is niet alleen een blijk van waardering, maar ook een manier om hun auto-ervaring te verrijken met de beste autoparfum.

Verwen jezelf of maak een vriend blij met een cadeau dat elke autorit transformeert. Kies voor de luxe en verfijning van onze autogeurtjes en geef jouw auto de klasse die het verdient.

Vorige post
Volgend bericht