• Lorem ipsum

Auto parfum Nr. 3

€26,95
Altijd al je auto een luxe geur willen geven? Probeer dan deze geur eens uit. Wij hebben de beste autoparfums. Lees meer
Auto parfum Nr. 3

Wil jij je auto lekker laten ruiken? Zo lekker dat je het geurtje haast zelf zou willen gebruiken? Dat effect heeft auto parfum Nr. 3 van The Car Parfum op je. Dit is de derde parfum uit onze exclusieve lijn auto parfums. Het is een herkenbare, krachtige parfum die met vier spraytjes goed is voor dagenlang autoplezier. Met auto parfum Nr. 3 is die muffe lucht in jouw auto zo verleden tijd! 

Hoe ruikt de auto parfum Nr. 3?

Wil jij geen slap luchtje, maar een krachtige auto parfum? Dan is auto parfum Nr. 3 uit onze exclusieve lijn auto parfum, de perfecte geur voor in jouw auto. Nr. 3 is een krachtige, flamboyante geur die je in volle glorie tegemoet komt. De charmante, uitdagende geur blijft dag na dag in je auto hangen. Mannen zijn dol op deze geur, maar ook de dames blijken het erg te waarderen. Je kunt auto parfum Nr. 3 in 50 ml en 100 ml bestellen. 

Hoe gebruik je auto parfum Nr. 3?

Ook auto parfum Nr. 3 is erg gemakkelijk in gebruik. De handige dop zorgt ervoor dat het flesje niet gaat lekken. Spray de auto parfum maximaal twee keer in je auto, bij voorkeur op de vloermatten of onder één van de voorstoelen. Vanuit hier kan de geur zich goed verspreiden. Wil je liever een subtielere geur? Dan is één keer sprayen ook mogelijk. Met een enkele spray blijft de geur tot dagen in je auto hangen. Je hebt dus maar weinig nodig; ideaal! Leg de auto parfum in je deurvak zodat je het altijd bij de hand hebt. 

Service van The Car Parfum

Ben jij op zoek naar een krachtige auto parfum die lang in je auto blijft hangen? Met Nr. 3 en onze andere parfums, ruikt jouw auto in no time lekker. Fijn om te weten is dat onze auto parfums, in tegenstelling tot vele anderen, niet schadelijk zijn voor je ventilatiesysteem. Ook het gebruik is enorm makkelijk. 


Bestel auto parfum Nr. 3 op een werkdag voor 17.00 uur, dan sturen wij het dezelfde dag nog naar je op. Bij een bestelling van € 50,- verzenden wij het gratis. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected].