• Lorem ipsum

Auto parfum Nr. 2

€26,95
Is het niet tijd om de auto weer eens super te laten ruiken en dat je na het instappen een behaaglijk gevoel krijgt? Wij hebben hier de lekkerste autoparfum voor. Lees meer
Auto parfum Nr. 2

Ben jij op zoek naar een auto parfum die zo lekker ruikt dat je het haast bij jezelf zou willen opdoen? Dan is de auto parfum Nr. 2 van The Car Parfum de perfecte partner voor jou in de auto. Deze auto parfum is de Nr. 2 in onze lijn van exclusieve geuren. En deze parfum komt je in volle glorie tegemoet. Met dit luchtje hoef jij je geen zorgen meer te maken om een muffe lucht in de auto. Vier keer sprayen op de vloermatten en jij kunt er weer dagen tegenaan.

Hoe ruikt de auto parfum Nr. 2?

Geen slappe geurtjes, maar een kenmerkende geur die lang blijft hangen? Auto parfum Nr. 2 is er zo eentje. Nr. 2 uit onze exclusieve lijn auto parfum, is een krachtige, stoere en mannelijke geur. Maar ook bij vrouwen valt deze geur erg in de smaak. De auto parfum kenmerkt zich door de geur van verse citrus en warme muskus, die samen een ontspannen beleving in je auto geven. De bosrijke, houtachtig aromatische geur blijft lang in je auto hangen. Je kunt auto parfum Nr 2. bestellen in 50 ml en 100 ml. 

Hoe gebruik je auto parfum Nr. 2?

Nr. 2 en onze andere auto parfums zijn erg makkelijk in gebruik. Maximaal twee keer sprayen is voldoende. Spray de auto parfum bij voorkeur op de vloermatten of onder één van de voorstoelen. Hier blijft de geur het beste hangen. De geur verspreidt zich snel door je auto en kan hier tot wel één week blijven hangen. Je hoeft dus maar weinig te gebruiken, maar geniet wél lang van een heerlijk ruikende auto. Onze spray flesjes hebben een fijne dop waarmee je de auto parfum goed kunt afsluiten. Laat de parfum in je auto liggen zodat je het altijd bij de hand hebt. 

Service van The Car Parfum

Het lekkerste auto parfum vind je bij The Car Parfum. Met Nr. 2 en onze andere parfums, heeft jouw auto in no time een heerlijke geur. Met onze sprays kun je zelf bepalen hoe sterk je de geur in je auto wilt. Voor een subtiele geur is één spraytje vaak al genoeg. Daarnaast zijn onze auto parfums, in tegenstelling tot vele anderen, niet schadelijk voor je ventilatiesysteem.


Bestel jouw favoriete auto parfum op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij een bestelling van € 50,- of meer worden je producten gratis verzonden. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via [email protected].