• Lorem ipsum

Auto parfum Apple

€26,95
Graag eens genieten van een frisse geur in je auto? The Car Parfum beschikt over de lekkerste autoparfums. Lees meer
Auto parfum Apple

Heb jij een muffe geur in je auto en ben je op zoek naar een fris geurtje dat dit laat verdwijnen? Dan is Auto parfum Apple van The Car Parfum de ideale geur voor in jouw auto. Onze Apple geur is een van onze meest frisse auto parfums. Toch is deze auto parfum sterk genoeg om iedere muffe geur uit jouw auto te weren. Bestel je auto parfum Apple, dan ben jij binnenkort gegarandeerd een fris ruikende auto!

Hoe ruikt de auto parfum Apple?

Tja, de naam zegt het eigenlijk al: auto parfum Apple ruikt ook écht naar Apple. Wel is het fijn om te weten dat deze fruitige geur niet al te zoet is. Auto parfum Apple verfrist namelijk jouw auto op een subtiele manier. Ja mannen, ook jullie vinden dit heel lekker! Bij The Car Parfum kun je auto parfum Apple, ook bekend als Nr. 4, bestellen in 50 ml en 100 ml. Naast onze Apple geur hebben wij nog meer natuurlijke geuren, waaronder auto parfum Ocean en Fresh Cotton

Hoe gebruik je auto parfum Apple?

Het fijne aan onze auto parfum Apple, is dat deze parfum erg makkelijk in gebruik is. Je sprayt maximaal vier keer je auto, bij voorkeur de vloermatten van je auto of onder één van de voorstoelen en voilà: jouw auto ruikt heerlijk en vaak tot dagenlang! Heb jij de voorkeur voor een subtielere geur? Spray dan één keer in je auto met auto parfum Apple. Dit is ruim voldoende voor een heerlijke, subtiel geurende auto. De spray gaat lekt niet met een handige dop die je goed kunt sluiten. Leg hem in je auto, zodat je er ieder moment bij kunt. 

Service van The Car Parfum

Ben jij die muffe geur in je auto zat? En ben je op zoek naar een subtiel geurtje dat de boel even flink opfrist? Dan is auto parfum Apple, of een van onze andere natuurlijke geuren, echt iets voor jou. Je kunt onze auto parfum veilig in je auto gebruiken, zonder dat dit schade brengt aan je ventilatiesysteem. Daarnaast zijn onze auto parfums enorm makkelijk in gebruik. 

Bestel jouw auto parfum Apple op een werkdag voor 17.00 uur, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van € 50,- sturen wij het gratis naar je op. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].